Izterjava terjatev – za vaš denar poskrbijo profesionalci


Izterjavo terjatev usposobljeno podjetje opravi v neprimerno krajšem času kot upniki sami. Pri izterjavi terjatev je namreč pomembno, kako dolžniku pristopimo. Tisti, ki se s temi zadevami ukvarjamo profesionalno, natančno vemo, kakšne postopke moramo opraviti, da bo dolžnik terjatve ustrezno poplačal. Izterjava terjatev je uspešna, če se dolžnik že na začetku natančno zaveda, da je izterjevalec vztrajen in se ne bo pustil odpraviti oziroma ustrahovati. Naše podjetje je usposobljeno za korektno izterjavo. Poleg tega pa se ukvarjamo še s poboti terjatev, zavarovanjem terjatev, vsemi vrstami odkupov terjatev, kot so denimo odkupi terjatev fizičnih oseb, odkupi dolga in podobnim.

 

Izterjava in odkup terjatev

 

Izterjava terjatev – ne čakajte predolgo in raje ukrepajte

Povsem nesmiselno je, da plačilo dolžnika čakate dolge mesece ali leta. Ukrepajte nemudoma. Z izterjavo terjatev je smiselno začeti takoj, ko je terjatev zapadla. Najpametneje je, da ukrepanje kar takoj prepustite profesionalcem, saj boste v tem primeru bolj zanesljivo in neprimerno hitreje prišli do svojega denarja.

 

 

Odkupi terjatev fizičnih oseb so povsem primerna rešitev

Prodaja terjatev ni aktualna samo v primeru pravnih oseb: odkupi terjatev fizičnih oseb so prav tako pogosti kot pri pravnih osebah. Če se odločite da nam ponudite odkup terjatev fizičnih oseb, boste takoj dobili denar, mi pa bomo po odkupu terjatev fizične osebe z vašim dolžnikom v lastni režiji opravili pobot terjatev. Če ne bo šlo drugače, bomo opravili izterjavo terjatev.

 

 

Zavarovanje terjatev je inštrument, ki zmanjša vaše tveganje

Zavarovanje terjatev je način, s pomočjo katerega lahko občutno znižate svoja poslovna tveganja. Če razmišljate o tem, ali bi se spustili v posel ali ne, ker vas skrbi, ali boste na koncu dobili zasluženo plačilo ali ne, se lahko s pomočjo zavarovanja terjatev izognete temu tveganju, saj bo tveganje prevzel tisti, ki bo vašo terjatev zavaroval. Zavarovanje terjatev je torej instrument, na podlagi katerega je lahko vaše poslovanje bistveno bolj varno.