Odkup terjatev vam prihrani obilico skrbi in nevšečnosti


Imate težave s finančnim tokom? Si želite širitve podjetja, a vam finance tega ne omogočajo, ker med izstavitvijo računa in plačilom preteče preveč časa? Odkup terjatev je idealna rešitev. Takoj, ko je vaša faktura potrjena, vam izvedemo odkup terjatev in takoj pridete do potrebnega kapitala, ki vam bo omogočil zagon novih projektov. Odkup terjatev pa ni mogoč le kot odkup nezapadlih terjatev, ampak je mogoč tudi odkup zapadlih terjatev. Če vaš kupec zamuja s plačilom, se enostavno odločite za odkup zapadlih terjatev in takoj lahko pridete do denarja. Naše podjetje izvaja odkup nezapadlih terjatev, odkup zapadlih terjatev, verižne kompenzacije in tudi odkup terjatev fizičnih oseb. Če imate terjatve do kupcev, enostavno naredite odstop terjatev nam in dobili boste svoj denar.

 

Odkup nezapadlih terjatev 


Odkup terjatev je finančni inštrument, ki vas razbremeni

Odkup terjatev je način, kako lahko pridete do denarja v najkrajšem možnem času. Svoje terjatve do kupcev enostavno prenesete na nas z odstopom terjatev in mi vam plačamo namesto kupca. Možen je odkup zapadlih terjatev in odkup nezapadlih terjatev.

 


Odkup nezapadlih terjatev sprosti zagonski kapital

Prednost odkupa nezapadlih terjatev je v tem, da do denarja pridete takoj potem, ko je faktura s strani kupca oziroma naročnika potrjena. V zadnjem času so se plačilni roki močno podaljšali in podjetja imajo vse več težav, saj nimajo dovolj zagonskega kapitala, da bi v času čakanja na plačilo fakture normalno poslovala. Alternativa so seveda premostitveni krediti, ki so običajno dragi, poleg tega pa je za njih potrebno ogromno birokracije. Odkup terjatev pa vse skupaj močno poenostavi in tudi stroški so v primerjavi s kreditom v veliki večini primerov nižji. Možen je tudi odkup zapadlih terjatev, ki je smiseln, če kupec zamuja s plačilom oziroma se na vse mogoče načine izogiba plačilu. Tudi v tem primeru pridete do denarja takoj.