Verižne kompenzacije razbremenijo brez fizičnega toka plačil

 

Verižne kompenzacije so v današnjem času, ko je slovensko gospodarstvo soočeno s hudimi oblikami plačilne nediscipline eden tistih instrumentov, ki zelo dobro delujejo. Vsako podjetje si namreč želi izterjati terjatve in hkrati zmanjšati dolgove. Pri verižni kompenzaciji pa lahko storimo oboje z enostavnim podpisom enega dokumenta. Naše podjetje poleg verižnih kompenzacij ponuja odkup terjatev (odkup terjatev fizičnih oseb, odkup zapadlih terjatev), odkup dolga in odkup podjetja. Če vas zanima prodaja terjatev, nas enostavno pokličite in mi bomo uredili vse, kar je potrebno.

 

Verižne kompenzacije in odkup dolga

 

Verižne kompenzacije so koristne za vse udeležence

Verižne kompenzacije so odlična opcija prav za vse, ki v njih sodelujejo. V verigi se lahko pojavi tudi deset ali več podjetij in prav vsako v postopku verižne kompenzacije pridobi, saj se vsakemu podjetju zmanjšajo dolg in odprte terjatve.

 

Odkup dolga, da boste lahko spet finančno brezskrbni

Moralno je, da dolžnik upniku dolg poravna v skladu z dogovorom. Žal pa se je v zadnjih letih pri nas razpasla plačilna nedisciplina, zato se veliko dolžnikov dogovorov ne drži. V takem primeru vam svetujemo odkup dolga, saj boste po odkupu dolga (prodaja terjatev) svoj denar dobili takoj. Podjetje, ki je odkup dolga izvedlo (odkup terjatev), pa bo, če bo to potrebno, opravilo izterjavo dolga. Vi boste prišli do svojega denarja brez težav, dolg pa bodo izterjali profesionalci, ki se s tovrstnim početjem poslovno ukvarjajo vsak dan, torej so primerno usposobljeni in podkovani, da jim bo postopek s pomočjo zakonitih sredstev in prijemov uspel.

 

 

Odkup podjetja je boljši kot zaprtje ali stečaj

Če ste se odločili, da boste svojo družbo z omejeno odgovornostjo zaprli, vam priporočamo, da se odločite raje za ponudbo firme, ki vam ponuja odkup podjetja. V primeru odkupa podjetja boste namreč za podjetje dobili nekaj denarja, ne boste pa imeli nikakršnih stroškov z zapiranjem ali celo s stečajem. Z odkupom podjetja boste tako prihranili, nekaj malega zaslužili in se izognili neprijetni birokraciji.